EddCon
husdesigns

Find inspiration til dit eget husdesign eller køb et af vores
– vi modellerer alt fra rækkehuse til luksusvillaer.

Hollywoodhuset

Man behøver ikke have en grund i Hollywood Hills for at bygge et Hollywood hus. Finish i huset er fokuseret omkring de smukke træpaneler i trappeopgangene og trælamellerne i loungeområdet.

Træhuset

Træhuset er inspireret af et ønske om gennemsyn fra den ene ende af huset til den anden ende. Dernæst har motivationen været den organiske træbeklædning og et drivhus som en del af indgangen.

Parcelhuset

Når man tænker parcelhus, er det for de fleste ikke ordene “spændende planløsning”, der springer på nethinden. Men det får du her sammen med en løsning, der passer til næsten alle grunde. 

Udsigtshuset

Det siger næsten sig selv – dette hus kræver en placering med en betagende udsigt! Derudover er der 3 gode værelser, hjemmekontor og et køkkenalrum i arkitektonisk højsæde.

Huset ved stranden

“Første klasse” er kernen i dette hus. Udover overdækkede parkeringspladser til luksusbilerne, får du et stort køkkenalrum og rigeligt med kvadratmeter til sociale arrangementer. 

Kuben

De fleste er efterhånden klar over, hvor vigtigt et sundt indeklima er. Indeklima er nøgleordet i dette design med et konstant flow fra indendørs til udendørs.

Huset nedefra

Arkitekturen er i fokus i dette design. Husets geometriske form minder om et firkløver, hvor hjertet er et smukt atrium, og terrasser er placeret øst, vest og syd. 

ECO huset

Dette er huset til dig, der ønsker at gå den ekstra mil for miljøet. Huset har sit eget ecosystem i form af regnvandsopsamling til toilet og opvaske/vaskemaskine.

Herskabsvillaen

Her er der ikke sparet på kvadratmeterne, og du får 5 værelser og 2 badeværelser.

Skal du starte et byggeprojekt?

Lad os bygge sammen!

Kontakt os

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Duftrankevej 98, 5200 Odense V

+45 5388 2933

info@eddcon.com

Design dit drømmehus!

Vi tegner dit hus i 3D, så du kan visualisere dit husdesign. Udfyld formularen via linket herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt med en pris.

You have Successfully Subscribed!