Om EddCon og medarbejderne

Vores mission, samarbejdsformer og ansatte.

Om EddCon

Bygningskonstruktør og VDC certificerede bygningsleder, Esben Durup Dickenson, stiftede EddCon i 2018. Missionen med EddCon stod tydeligt efter mange år i bygge- og anlægsbranchen. Vores mission er at bidrage til et mere bæredygtigt byggeri gennem digitalisering og innovativ projektledelse. Metoden, vi anvender, er 3D modellering / BIM, og målet er at effektivisere byggeprocessen, minimere fejl og mangler samt fremme gennemsigtige processer og dermed højne samarbejdsniveauet mellem projektets parter. 

I EddCon samarbejder vi på tværs af faggrupper og specialister. Vi fungerer som bindeled mellem bygherre, entreprenør, rådgivere og håndværkere. Vores kompetencer indenfor IKT-ledelse medvirker, at dine IKT-forventninger til byggeprojektet forløber efter aftalen om tid, pris og kvalitet, og vi sikrer en smertefri proces hvad angår mulige tvister. Dernæst rådgiver vi både private og virksomheder samt huser kompetencer indenfor alle faser af et byggeri – lige fra designfasen til endeligt byggeri. 

9

Bæredygtigt byggeri

Vi skal have et mere bæredygtigt byggeri i Danmark, og det kan vi blandt andet gøre ved at tænke digitalt og anvende 3D.

9

Den nyeste teknologi

Potentialerne for brug af digitalisering og ny teknologi i bygge- og anlægsbranchen er store og kan få enorm betydning for branchens evne til at arbejde mere effektivt og bæredygtigt. Her er vi med i fronten. 

9

Innovativ projektledelse

Byggebranchen er en dynamisk branche, og byggeriet bliver mere og mere komplekst med strengere krav fra blandt andet Byggeloven. Udfordringerne i byggeriet kræver derfor helt særlige kompetencer inden for professionel projektledelse.

Medarbejderne

Esben Durup Dickenson

Esben Durup Dickenson

Ejer / Chefkonsulent

Esben har erfaring fra positioner som entrepriseleder, procesleder, ass. projekteringsleder, ass. projektleder og BIM / VDC koordinator i entreprisestørrelser fra 250 millioner kroner til 2.2 milliarder kroner.
Esben har yderligere gennemført MT Højgaards interne projektlederuddannelse og diplomuddannelsen “VDC Certificate Program” fra Stanford University, der kvalificerer anvendelsen af 3D modeller som styringsværktøj i byggebranchen.

Andreas Monberg

Andreas Monberg

IT-chef / Teknisk designer

Andreas er IT uddannet og har flere års erfaring indenfor ansvarsområder vedr. tekniske installationer og informationsteknologi. Andreas varetager IT-relaterede og tegnetekniske opgaver i EddCon.

Fået lyst til en uforpligtende samtale?

“Mit samarbejde med EddCon gennem mere end et år har været præget af tillid, stor arbejdsomhed og altid levering til tiden. EddCon har bl.a. stået for IKT-ledelse, modellering på udvalgte områder, mængdeudtræk, change-log, opsætning og styring af Dalux mm.

Lars-Henrik Hansen – Projekteringsleder, NCC

Kontakt os

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Duftrankevej 98, 5200 Odense V

+45 5388 2933

info@eddcon.com