EddConstruction

Når du samarbejder med os, er det din drøm, der er i fokus. Vores spidskompetence er at realisere byggedrømme ved hjælp af teknologiske værktøjer og innovativ projektledelse.

Bygningsdesign og byggestyring

Du har et ønske om at designe og bygge et hus eller en tilbygning, men du har ikke værktøjerne til at føre det ud i livet. Vi bidrager i det omfang, du har et behov – lige fra kreative indspark, 3D projektmateriale og til det færdige byggeri.

Vi har flere års erfaring med projektledelse og byggestyring både fra mindre private projekter og fra nogle af landets største byggeprojekter og førende entreprenørvirksomheder. Dette gør, at vi har kompetencerne til at håndtere projektledelsen af et byggeris involverede projekterende og håndværkere samt deres kontraktuelle forhold. En sådan projektstyring er nødvendig for at sikre forløbet i forhold til dine forventninger om tid, kvalitet og pris.

Du vælger selv, om du vil have sparring vedrørende opstart af dit byggeri, eller om du ønsker en fast sparring under udførelsen af dit byggeri.

3D modellering

Vi tilbyder at assistere med fordelagtige kompetencer i 3D modellering, når man taler realisering af et byggeprojekt.

Se mere

Realisering af et byggeprojekt i form af 3D modellering er et stærkt værktøj, når man taler fejlsikring, tid og økonomi. Med fejlsikring mener vi elimineringen af den kommunikative udfordring, man ellers kender, når man tegner i 2D, da det i 2D ikke er muligt at gengive præcise materialer og sammensætninger. Tidsmæssigt minimerer 3D modellen hele tegneprocessen, og eventuelle rettelser eller ønsker til ændringer i designet er hurtige at implementere. Et byggeprojekt er typisk afhængigt af et budget, og her er 3D modellen ligeledes et optimeringsværktøj, da volumeberegning og materialepriser er 100% gennemsigtige og præcise.

Virtual Reality

Med Virtual Reality (VR) har vi mulighed for at visualisere byggeprojektet for dig som bygherre. På denne måde kan vi varetage vores kunders behov og ønsker og skabe individuelle og identitetsskabende projekter.

Se mere

Et ekstra lag på forventningsafstemning af virkeligheden er virtual reality. 3D modellen muliggør, at vores kunder kan opleve deres bygningsdesign gennem sanseværktøjet virtual reality i form af briller og controller, som er tilkoblet 3D modellen. Når du er tilkoblet, oplever du at kunne bevæge dig rundt i dit byggeri, som hvis det stod færdigbygget. 

Se eksempel via dette link.

Byggetilladelse

Ønsker du at gå videre med dit bygningsdesign, skal det gøres i form af en byggetilladelse.

Se mere

Ønsker du at gå videre med dit bygningsdesign, skal det gøres i form af en byggetilladelse. Vi tilbyder at færdiggøre dine dokumenter til ansøgning om byggetilladelse målrettet den pågældende kommune. Så kan du få bekræftet, om dit byggeri er realiserbart og rentabelt som eventuelt salgsprojekt.

Projektledelse

Byggestyring eller projektledelse definerer tredje og sidste fase af at realisere et byggeri, og her tilbyder vi at styre dit byggeprojekt fra godkendt byggetilladelse.

Se mere

Byggestyring definerer tredje og sidste fase af at realisere et byggeri, og her tilbyder vi at styre dit byggeprojekt fra godkendt byggetilladelse. Vi har flere års erfaring indenfor projektledelse og byggeledelse både privat og fra nogle af Danmarks førende entreprenørvirksomheder.

Det kontraktuelle

Hos EddCon har vi kun én interesse, og det er at hjælpe vores kunder med at minimere risici og optimere deres projekter. 

Se mere

Hos EddCon har vi kun én interesse, og det er at hjælpe vores kunder med at minimere risici og optimere deres projekter. Vi holder 100% fokus på dine behov og giver dig den uafhængige rådgivning, du måtte have behov for.

Totalentreprise

Vi kalder det “kernekunde i fokus”.

Se mere

Vi kalder det at være “kernekunde i fokus”, som betyder, at vi tegner dit bygningsdesign, søger myndighedstilladelser og slutteligt leverer det byggeri, du selv har designet eller valgt ud fra vores EddCon husdesigns. 

Se alle vores husdesigns her. 

Design dit drømmehus

Vi tegner dit hus i 3D, så du kan visualisere dine drømme. Det eneste, vi har brug for, er en tegning over din ønskede ruminddeling (plantegning), og at du udfylder projektformularen via linket herunder.

Indkøbsliste til byg-selv

Vi tegner dit byg-selv-projekt i 3D, så du kan få en overskuelig arbejdstegning, som er nem at gå til. Vi finder desuden dit nærmeste byggemarked og udarbejder en indkøbsliste hertil. 

9

Bæredygtigt byggeri

Vi skal have et mere bæredygtigt byggeri i Danmark, og det kan vi blandt andet gøre ved at tænke digitalt og anvende 3D.

9

Den nyeste teknologi

Potentialerne for brug af digitalisering og ny teknologi i bygge- og anlægsbranchen er store og kan få enorm betydning for branchens evne til at arbejde mere effektivt og bæredygtigt. Her er vi med i fronten. 

9

Innovativ projektledelse

Byggebranchen er en dynamisk branche, og byggeriet bliver mere og mere komplekst med strengere krav fra blandt andet Byggeloven. Udfordringerne i byggeriet kræver derfor helt særlige kompetencer inden for professionel projektledelse.

Intet projekt er for stort eller for lille

I EddCon er 3D modellen vores kommunikationsværktøj internt, men også med dig som kunde. Det vigtigste for os er, at fokus ligger på dig og dine drømme om designet til dit byggeri.

3D modellen har trukket mange termer og begreber til sig, dog er det korrekte fagudtryk for 3D modellen “BIM”.

BIM står for Building Information Modeling. Det vil sige, at vi har en bygning i en digital 3D model, som indeholder vigtige informationer. Disse informationer fra 3D modellen, som eksempelvis mængder på gulve, kan trækkes ud af 3D modellen i den måleformel, man ønsker.

Bedst af alt er, at vores 3D / BIM model er et værktøj til forventningsafstemning, som er med til at sikre, vi har opnået den geometri og designudformning, du som kunde ønsker at få bygget.

Når forventningerne er på plads, kommer næste begreb i spil; “VDC”.

VDC står for Virtual Design and Construction. Esben Durup Dickenson, indehaver og chefkonsulent i EddCon, er uddannet fra Stanford University i “VDC Certificate Program”. VDC er den værktøjsmæssige del af 3D / BIM modellen, som anvendes i den forretningsunderstøttende del af byggebranchen. Her ligger fokus på at danne overblik over tid, kvalitet og økonomi ved at sammenkoble 3D modellen med tidsplaner og økonomistyring. Det vil sige, at vi huser ledelseskompetencer på alle byggeriets faser fra design til aflevering af byggeprojektet.

Fået lyst til en uforpligtende samtale?

I EddCon har vi specialiseret os i komplicerede byggeprojekter 

Vi rådgiver i, udarbejder og implementerer 3D-modellering og projektstyring.

Kontakt os

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Duftrankevej 98, 5200 Odense V

+45 5388 2933

info@eddcon.com

Design dit drømmehus!

Vi tegner dit hus i 3D, så du kan visualisere dit husdesign. Udfyld formularen via linket herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt med en pris.

You have Successfully Subscribed!